donderdag 15 maart 2012

15/03 In de media en ander nieuws

In de Santé van april (vanaf vandaag te koop) staat een mooi interview van mij. Het herinnert me eraan dat ik niet zo moet treuzelen en hard verder moet werken aan boek 2. 

Toch komt er voorlopig nog geen afscheid van Schemervlucht, want er staan weer nieuwe plannen op stapel. Over een maand of twee wordt op OnsWoord.nl - een nieuw e-book platform - de e-bookversie van Schemervlucht aangeboden. Die gaat 'de glamour edition' heten en hiervoor wordt nog een aparte glamourshoot ingepland. 

Goede vriend en zakenpartner Anco van Hal gaat mij helpen met het opzetten van een persoonlijk YouTube-kanaal en ik heb voor de invulling hiervan verschillende ideetjes! Ik heb al een camcorder besteld en verheug me nu al op het filmen. 

Last but not least, ben ik samen met Amsterdamse schrijfvrienden bezig met het opzetten van een schrijfcollectief dat naast een literair karakter ook een kunstzinnig karakter krijgt. 

Over collectieven gesproken. Tot eind maart ben ik nog te zien in de tv-commercial van het energiecollectief van De consumentenbond. Voor wie het nog niet gezien had:


Daarnaast werd ik een paar weken terug gehypnotiseerd door Peter Powers. Dit werd gebruikt als i-trailer voor een website van Hyundai. Heel ludiek en heel beschamend om terug te zien, want het was allemaal 'echt'. Dus als je wilt lachen kun je hier zien hoe ik een auto aan het knuffelen ben:


Dat was het voor nu. De afgelopen maanden heb ik me dus niet verveeld, behalve dan die ene avond dat ik niet naar het boekenbal kon. Volgend jaar weer een poging.
2 opmerkingen:

 1. Hi meis,

  Het was toch echt een hele ervaring met Peter Powel maar we hebben genoten!!!

  Leuk je Blog!

  xxx
  Mar

  BeantwoordenVerwijderen