maandag 14 november 2011

14/11 Live: website en titelsong Schemervlucht!

Gisteravond is schemervlucht.com, de website van Schemervlucht live gegaan! Op de homepage staat een prachtige banner die gemaakt is door Anco van Hal en op overige pagina’s staan teksten die wat achtergrondinformatie geven over mijn roman. Voor de pagina 'over de schrijver' had ik een kersverse foto die fotograaf Jaiwey Nuij vrijdag van mij maakte in het kantoor van Anco van Hal (zie hiernaast). Onder de pagina ‘Trivia’ kan iedereen nu lezen waar Schemervlucht op geïnspireerd is. Lang leve wordpress waar je in een dag een website live kunt zetten.

Sinds twee dagen staat het nummer Hard not to Know op YouTube. De foto die tijdens het nummer te zien zijn, tonen een verhaal achter de schermen. Eerst een compilatie van foto’s die gemaakt zijn door mijn zus tijdens de boektrailer shoot van Schemervlucht. Vervolgens foto’s die gemaakt zijn tijdens de maand die ik in Australië verbleef om de laatste hoofdstukken van het boek te voltooien.

Gisteravond las ik op Twitter een bericht waarvan ik heel blij werd: Linda Samplonius van de Viva heeft mijn boek gelezen en ik krijg een recensie in de Viva! Dit was haar Tweet:

Ik had zoveel meer kunnen doen vandaag. Het enige wat ik heb gedaan is de drukproef van @alexsmith1501 in één ruk uitgelezen. #RecensieViva

Goede recensies zijn goud waard, en schrijvers zijn altijd onzeker over de ontvangst van hun werk. Het was dan ook het hoogtepunt van mijn weekend. Hieronder de YouTube-versie van Hard not to know, voor wie het nog niet gezien had.Geen opmerkingen:

Een reactie posten